top of page
  • moostekertu

Võta vihmavari kaasa: nädal lõpeb sajuga


Foto: Marko Saarm / Sakala / Scanpix


Riigi ilmateenistuse andmetel saab möödunud päikesepaisteline nädal täna endale vihmase lõpu.


Tänaseks lubatakse Eestis pilves selgimistega ilma ning mitmel pool sajab hoovihma. Puhub ida- ja kagutuul 4–9 m/s, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur jääb täna 13 ja 18 kraadi vahele.


Ööl vastu laupäeva ennustatakse samuti vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab hoovihma ning puhub ida- ja kagutuul 2–8 m/s, puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur jääb öösel 7–12 kraadi juurde.


Laupäeval tõotab tulla pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab hoovihma, kohati on oodata äikest. Pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s, pärastlõunal vaibub ja on muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 16–21, meretuulega rannikul kuni 12°C.


Ööl vastu pühapäeva tuleb pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma ning puhub läänekaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on 5-11°C.


Ka pühapäeval on oodata vahelduvat pilvisust ning kohati ka hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2–8 m/s, pärastlõunal vaibub ja on muutliku suunaga. Pühapäevaks lubatakse 15–20 soojakraadi, meretuulega rannikul kuni 13°C.

11 views0 comments
bottom of page